Vyhledávání


Kontakt

www.vimaana.eu
Alena Baštová Společná 7 18200 Praha 8

722010842

E-mail: vimaana1@gmail.com

HUBNĚTE S VÍNEM A OSOBNÍ JÍDELNÍČEK

05.07.2009 13:03

 

Extra – OSOBNÍ JÍDELNÍČEK – jídelníček zpracován ve spolupráci s certifikovaným fitness osobním trenérem! Toto není astrojídelníček z časopisů! Při objednávce současně s horoskopem na hubnutí zvýhodněná cena 2000,- Kč.

  

HUBNĚTE S VÍNEM!

Nejde o vtip: sklenka kvalitního vína k jídlu (ne víc) je skvělá zbraň ke snižování váhy, protože přirozeně reguluje metabolismus tuků.

Základem je komplexní biologický mechanismus.

Pro udržení rovnováhy organismu a metabolismu potravin je třeba zachovat rovnováhu kyselých a zásaditých látek, která představuje Ph mezi 7,35 a 7,40.
Tímto způsobem je zajištěna správná funkce dvou metabolických fází: katabolismu, neboli spalování snědených potravin a produkce energie potřebné k životu, a anabolismu, tedy syntézy základních molekul pro tvorbu substancí potřebných pro různé orgány a části těla.
A nyní k vínu: při umírněné konzumaci víno napomáhá udržovat rovnováhu a správně metabolizovat tuky, bílkoviny a cukry.

Glycerol a mesoinositol, obsažené ve víně, zaručují správné trávení tuků, snižují rizika obezity a celulitidu, které vznikají právě ze špatné funkce metabolismu.

Nejlepší vína pro tento účel jsou vína suchá, bez přidaného cukru, a s obsahem alkoholu kolem 10%.

Vína bohatá na organické kyseliny mají diuretické účinky, a napomáhají vylučování toxinů a snižování pocitů nadýmání. Víno obsahuje chrom, který podporuje činnost insulinu, a chrání nás před cukrovkou. Samotný alkohol upravuje úroveň cukru v krvi.

Víno obsahuje také polyfenoly, které zpomalují proces stárnutí, propanol, který bojuje proti hypertenzi a bolestem hlavy, vitamíny a minerály, které dodávají nutriční rovnováhu.

Odkaz: www.sanihelp.it